Heropstart face to face gesprekken

Graag laat ik u weten dat ik vanaf 18 mei terug face to face gesprekken kan organiseren. Daarnaast blijven online gesprekken mogelijk.

De nodige maatregelen werden genomen om op een veilige manier te kunnen werken:

  • de gespreksruimte werd gereorganiseerd om 'social distancing' te kunnen garanderen.
  • Ik voorzie tijd tussen twee afspraken in om de ruimte te verluchten en de deurklinken en deurbel te ontsmetten.  Na elke afspraak was ik mijn handen.
  • Ik voorzie handgel op basis van alcohol en vraag jullie om bij het binnenkomen je handen hiermee te wassen.
  • Het toilet kan tijdelijk niet gebruikt worden
  • Tijdens de gesprekken kunnen we voldoende afstand behouden en is een mondmasker niet nodig.

Graag vraag ik jullie om op het uur van de afspraak naar de praktijk te komen.  Indien u vroeger bent, gelieve even buiten te wachten. Ook het op tijd afronden van het gesprek zal ik bewaken om bovenstaande maatregelen te kunnen toepassen.

Belangrijk : Indien u of iemand in uw omgeving verkouden is of ziektesymptomen heeft, kan de afspraak niet doorgaan.  Gelieve dan wel te verwittigen. 

Op deze manier beperken we het risico op eventuele besmettingen en kunnen we op een veilige manier werken.

 

Zoals gezegd, kunnen ook online video-sessies blijven doorgaan of opgestart worden als u dit, om welke reden dan ook, prefereert.

Belangrijk hierbij is dat u voor de duur van het gesprek een ruimte vindt waar u ongestoord kan spreken en waar een goede internetverbinding is. 

Voor een online video-sessie stuur ik u via mail een link via dewelke de online consultatie kan plaatsvinden.. Je opent deze link en klikt op ‘Deelname-verzoek’. Zorg dat de camera en microfoon aan staan. Enkele seconden later kan het gesprek beginnen. Je hoeft niets te installeren of downloaden.

Voor de video-sessies gelden dezelfde tarieven: 50 euro voor het eerste gesprek, 60 euro voor verdere gesprekken.

 

U kan mij telefonisch of per mail contacteren om een afspraak te maken (face to face of online).  Aarzel niet om mij te contacteren als u nog vragen heeft.